Kære medlemmerne 
 
I ønskes alle sammen en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Jeg ser frem til, at vi mødes ved generalforsamlingen næste år. Der er også planer om forevisning af en historisk film ved orlogshistoriker Hans Christian Bjerg. 
 
Dansk Ubådsforening har i år støttet blandt andet med at stille guider til Kulturnatten. Der var meget god søgning og under forudsætning af, at admiral Niels Mejdals tælleapparat er rigtig, så var der 1044 gæster på de fem timer og rigtig mange gik forgæves. Så der er fortsat rift og interesse om ubådene. 
 
Der er vedhæftet en invitation fra Chefen for Marinestaben kontreadmiral Frank Trojahn til orlogshistoriker Hans Christian Bjerg afskedsforelæsning. Admiralens adjudant har oplyst, at Dansk Ubådsforening i lighed med en række andre foreninger med bånd til Søværnet er tildelt ti (10) pladser. Medlemmerne bedes sende en mail til formanden KK Felix Ebbestad (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) inden den 2. Januar 2017 med ønske om deltagelse. De første 10 vil blive tilbudt pladserne, som efterfølgende sendes til Marinestaben. 
 
Med venlig hilsen og på gensyn i 2017
 
Invitation