For ret præcis et år siden blev bogen om Narhvalen og Nordkaperen udgivet, og nogle vil nok mene, at det følger bestyrelsen op på ved næste medlemsmøde. 

Mødet afholdes i Bræddehytten på Holmen, A.H. Vedels Plads 2, 1439 København K torsdag d. 30. oktober klokken 1800.

Efter bestyrelsens korte status og den traditionelle bespisning vil vort medlem, maskinmester og historiekyndige Tom Wismann fortælle om:

Ubåde findes som bekendt i mange typer og størrelser. I dette foredrag fortæller Tom om nogle af de mere ekstreme.

De findes med dampturbine maskineri, med Walter turbiner, med atomkraftanlæg og med almindeligt diesel elektrisk fremdrivning. De findes i størrelser fra meget små - til meget store. Ubåde med og uden torpedoer, uden kanoner og ubåde med meget store kanoner, og ubåde der kunne medføre andre ubåde eller hvorfor ikke tre fly. Ubåde der kunne sejle få timer, og ubåde der kan sejle 30-40 år uden at få nyt brændstof.

Foredraget sniger sig ind på noget af det ekstreme, der kunne og kan gemme sig i dybet – og her tales ikke om besætningerne.

Prisen for arrangementet inkl. middag og to øl/vand er uændret 100 kr. Tilmelding bedes 

givet til sekretæren på e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller tlf. 3091 5092 senest torsdag d. 23. oktober.