Kære medlem.

 

Så kaster vi os ud i et ambitiøst medlemsarrangement.

 

 

Som nævnt på generalforsamlingen i marts går turen til Langelands Museum, hvor ubåden Springeren (af Tumleren klassen) er udstillet på fornemmeste vis. Vi har været der før, men der er sket en masse siden september 2006.

 

Arrangementet finder sted

 

Lørdag den 8. juni 2013 kl. 1100 ved museets indgang (Vognsbjergvej 4b, Søndenbro, Bagenkop).

 

 

Efter ankomst vil vi få en guidet rundvisning, mens besøget ombord på Springeren klarer vi selv. Dernæst er der frokost og medlemsmøde med seneste nyt, snak og hvad der ellers måtte være af interesse.

 

 

Mødet forventes at være slut ca. klokken 14, men der er naturligvis fri manøvre derefter.

 

Besøget er gratis for medlemmerne, idet foreningen betaler for rundvisning og frokost. Og som bekendt har alle medlemmer gratis adgang til museet

 

 

Transport til og fra museet skal ske ved egen foranstaltning, men foreningen er parat til at hjælpe med at koordinere ledige pladser med transportbehovt.

 

De medlemmer, som ønsker at deltage i arrangementet, bedes snarest belejligt og senest torsdag d. 30. maj tilmelde sig hos Formanden på e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller telefon 3091 5092.

 

 

Ved tilmeldingen bedes oplyst, om der er ledig plads i bilen og i givet fald hvorfra. Fra deltagere, der ikke er selvtransporterende, bedes oplyst, hvorfra der ønskes kørsel. Foreningen vil herefter gøre sit bedste for at ”parre” muligheder og behov.

 

Venlig hilsen

 

Niels Mejdal

 

 

Formand