Så er det snart tid for Kulturnat 2012, og traditionen tro har ubådsforeningen påtaget sig at passe ubåden Sælen.

Vi plejer at have 3-4 ”vagter” på post ad gangen. Nogle inde i båden, hvor de skal sørge for gennemstrømningen og besvare spørgsmål og andre udenfor med opgave at styre den lange kø af forventningsfulde gæster. Normalt kommer der tæt på 1.000 besøgende i løbet af denne aften.

Kulturnat 2012 er fredag den 12. oktober fra klokken 18 til 23.

I løbet af aftenen vil der blive sørget for lidt at spise og drikke. Naturligvis er der også mulighed for at besøge nogle af de mange andre aktiviteter på Holmen. Et kig på www.kulturnat-holmen.dk kan give en fornemmelse af mulighederne.

Interesserede bedes kontakte formanden på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller tlf. 3091 5092 – gerne med ønske om vagtperiode.

På medlemsmøde i går blev der luftet tanken om, at ubådsforeningen påtog sig at stille guider på Sælen under næste års åbningsperiode. Fregatten Peder Skrams Venner vil tilsvarende stille guider til Sehested og naturligvis som hidtil på fregatten. For første gang vil vi sammen lave en koncentreret åbningsperiode i skolernes sommerferie (juli til medio august) samt i efterårsferien. Det bliver til 8 uger med åben fra 11-17, hvor der nok kommer omkring 5.000 besøgende. Hvis man ønsker at tage flere dage i træk, tilbyder fregatten, at man kvit og frit kan bo på Peder Skram. Noget som fregattens venneforening har gjort med stort udbytte i et par år. Det giver mulighed for familiebesøg, udflugter og en god oplevelse, når vagten på Sælen tillader det.

Endnu er dette absolut i støbeskeen, men før vi går videre, har vi brug for at høre fra eventuelt interesserede, som bedes kontakte mig på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Venlig hilsen
Niels Mejdal
formand