Igen i år bemander ubådsfolk Sælen på kulturnatten.

Efter aftale med Orlogsmuseet bemander medlemmer af Dansk Ubådsforening igen ubåden Sælen på Holmen fredag d. 14. oktober.

Der er brug for 5-6 gæve ubådsfolk, der på skift vil underholde de ca. 1.000 besøgende, der plejer at komme til Sælen. Båden åbnes kl. 18 og lukkes igen kl. 23, så det bliver 5 timer med travlhed. Faktisk så travlt, at opgaven bliver at få de besøgende hurtigt gennem båden, og blot besvare spørgsmål hvis der er tid til det. Du behøver ikke at være i uniform, men har du et eller andet, der kan få dig til at ligne en ubådsmand eller en fra Søværnet, er det naturligvis bedst.

Det er nu 7. gang, vi er med, og indtil nu har det været en stor oplevelse for de besøgende såvel som for medlemmerne. Museet sørger for mad og drikke, og ubådsforeningen betaler gerne Km-penge, hvis man ønsker det.

Interesserede kan sende en mail til mig på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller ringe på 3091 5092 for at høre nærmere. Når holdet er sat, vender jeg tilbage med ”vagtplanen”.

Hilsen

Niels Mejdal

formand